Startside > Produkter > Bakepapir, ark

Bakepapir, ark

Innovativt bakepapir i ark med en sklisikker overflate.

Ta ut ett ark, legg det på ovnsplaten og begynn å bak. Vårt nye bakepapir i ark med sklisikker overflate gjør bakingen lettere. Papiret glir ikke rundt og hjørnene ruller ikke. Baking har aldri vært så lett!

Takket være anti-stick-overflaten sitter ingenting fast og etter steking glir bakverkene lett av bakepapiret. En helt når du baker!

Arkene er kuttet i en størrelse som passer de fleste ovner. Toppits® bakepapir i ark har fordelen at du ikke trenger i skjære papiret fra rullen - ett skritt mindre mellom deg og din hjemmelagde favorittkake.

Baking er lettere med Toppits

Fordelene med Toppits® bakepapir i ark

 • checkNy innovativ sklisikker underside
 • checkIngen fettflekker
 • checkIngenting fester seg - takket være nonstick-overflaten
 • checkIndividuelt kuttede ark
 • checkOvnen holder seg ren
 • checkUblekt og komposterbart bakepapir fra bærekraftig skogbruk
 • checkBiologisk nedbrytbart
Bak kaker med bakepapir i ark fra Toppits

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Innhold
  Format
 • Bakepapir, ark
  14 stk
  42 x 38 cm

Tips for bruk av Toppits® bakepapir i ark

Kle bakeformer med bakepapir

Hvis du vil unngå overflødig fett kan et enkelt triks være å kle dine bakeformer med bakepapir. Med vårt lille tips kan du legge papiret i formen uten at det rynkes – noe som ofte lager stygge sprekker i kakens kanter.

Ta ett Toppits®-bakepapir og sett det i bunnen av formen. Klipp deretter arket i samme runde form og størrelse. Med den nye sklisikre undersiden flytter ikke papiret men sitter ordentlig i formen. På den måten er det enda enklere for deg å måle riktig!

Neste trinn er å dekke formens kanter. Bruk papiret som er til overs og klipp det i rette strimler. Høyden på strimlene skal tilsvare bakeformens høyde. Med disse separate strimlene fra bakepapiret kan du enkelt dekke innsiden av formen.

Bakepapir for de som elsker smørbrød

Bakepapir i ark fra Toppits® passer også perfekt til å dekke innsiden av toastjern. Brett arket og legg smørbrødet mellom lagene. Når du deretter har smørbrødet i toastjernet dekkes både over- og undersiden av papiret, som gjør at varmen fordeles mer skånsomt og smørbrødene kan slippe mer fett. Resultatet? Jevnt gylne smørbrød som er utrolig sprø.

En annen fordel er at rengjøringen av toastjernet blir mye enklere og går raskere. Dermed kan du beholde fokus på din perfekt tilberedte toast.

Toppits® bakepapir i ark: en miljøvennlig kjøkkenassistent

Toppits® bakepapir i ark med sklisikker underside er ikke bare praktiske med hensyn til anvendelighet på grunn av de ferdigkuttede arkene – de er også miljøvennlige.

I produksjonen av det sklisikre bakepapiret fra Toppits® brukes papir fra ansvarlig, bærekraftig og FSC®-merket skogbruk. Arkene er dessuten biologisk nedbrytbare!

Mer inspirasjon

Nå blir det farge på julebaksten! Med denne enkle oppskriften på melisglasur av rødbetrester og matchapulver blir småkakene dine lekre blikkfang på julebordet.

Fryste boller og ferskt brød uten lang gjæring - takket være fryseren

Bakepapier er mye mer anvendelig enn du tror! Med litt øvelse kan du bruke det til muffinsformer eller klippe det til så det passer akkurat til den runde kakeformen din. Slik gjør du det.

Relaterte produkter

Flower Muffins

Spis med øynene. Fra søt til mettende, delikat til dekorativt: disse blomsterformede muffinsene vil være høydepunktet på et bord duket med ...

Sprøyteposer

Pynt og varier. Bare fantasien og kreativiteten setter grenser for hvilke mønster du kan lage på dine saftige kaker, søte muffins og deilige ...