Startside > Produkter > Plastfolie

Plastfolie

Oppbevar enkelt med Toppits® plastfolie

Med den praktiske selvklebende plastfolien fra Toppits® kan du enkelt holde maten fersk lenger. Enten om det er frukt, salat eller grønnsaker - den fleksible og myke plastfolien i tre lag setter seg ekstra godt fast og bevarer både smaker og vitaminer.

Med emballasjens fleksible kuttesystem blir bruken av Toppits® plastfolie enkel. Den ergonomiske pakken har en perfekt integrert sag - å rive av en bit plastfolie fra Toppits® er utrolig enkelt.

I tillegg er Toppits® nye plastfolie laget av 70% resirkulerte ressurser!

Plastfolie holder salat frisk lenger

Fordelene med Toppits® plastfolie

 • checkAv 70% resirkulert materiale
 • checkEasy-cut-system og ergonomisk emballasje for enkel avriving
 • checkDen selvklebene tre-lags plastfolien fester seg bra og hjelper med å holde matens mat og næringsstoffer lenger
 • checkEnkelt å finne begynnelsen på rullen - fest foliekanten på pakken
 • checkHygienisk klikklukking
 • checkIntegrert rulleholder - holder rullen på plass i pakken
Plastfolie kan brukes i alle typer matlaging

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Lengde
  Bredde
 • Plastfolie
  50 m
  32, 5 cm

Tips for bruk av plastfolie

Plastfolie og kjøleskap – den optimale ferskhetskombinasjonen

Den gjennomsiktige plastfolien er et ordentlig allroundvåpen! Har du rester igjen etter middagen? Grønnsaker, kjøtt eller pasta? Godt dekket med plastfolie og oppbevart i kjøleskap holder dine matvarer seg ferske i dagevis. Dessuten er måltider basert på rester raskere å lage og er billigere. 

Mat som oppbevares åpent og uten beskyttelse tørker ut raskt og mister både smak og tekstur. Med Toppits® plastfolie og et mørkt og kaldt oppbevaringssted sikrer du at maten beholder sin opprinnelige smak og næringsinnhold lenger.

Forresten: hvis du ikke klarer å spise opp maten i den tiden du oppbevarer den i kjøleskapet, har vi en annen løsning. Lær hvordan du oppbevarer og sparer dine rester i fryseren!

Plastfolie beskytter mot lukt og ubehagelige dufter

Med Toppits® plastfolie kan du enkelt forhindre at uønskede lukter fra dine matvarer skaper lukt i kjøleskapet. Sørg for å pakke inn ost og lignende produkter med sterk lukt i plastfolie før oppbevaring i kjøleskap.

Maten kommer ikke bare til å holde lenger, utviklingen av lukt reduseres betydelig og annen mat i kjøleskap får ikke bismak fra duftene.

Plastfolie: en praktisk ledsager om sommeren

Toppits® plastfolie forlenger holdbarheten til mat og er perfekt for lagring, oppbevaring og for å holde mat fersk på kjøkkenet. Men selv utenfor kjøkkenet er den gjennomsiktige plastfolien et svært praktisk hjelpemiddel. Under en sommerbrunsj og piknik utendørs, for eksempel.

Av resirkulerte materialer

Toppits® nye plastfolie er produsert med 35% resirkulerte materialer. Grunnlaget for produksjoner er rester fra matproduksjonssyklusen, som foredles for Toppits® plastfolie gjennom en innovativ prosess som skaper vår mest bærekraftige plastfolie hittil!
Men, vårt mål å gradvis øke andelen resirkulert plast for å spare oljereserver og klimaet. Det første steget er tatt, og vi jobber intensivt med videre utvikling.

Den perfekte forberedelsen

Har du av ren lidenskap, og kanskje sult, tilberedt for mye mat for gjestene dine? Efter brunsjen bør du gjøre det til en vane å dekke all overflødig mat med plastfolie slik at du enkelt kan nyte restene de kommende dagene. Du gjør en innsats for miljøet, din lommebok og kaster ikke bort helt brukbar mat for tidlig.

Mer inspirasjon

Beste oppbevaringen med Toppits® skafferi

Som tilbehør, salat eller i en smoothie – spinat er både sunt og smaker deilig. Med et par tips & triks oppbevarer du den optimalt og har glede av fersk spinat mye lenger.

Relaterte produkter

Overtrekkshetter

Toppits® overtrekkshetter med elastisk bånd passer både små og store skåler, fat og tallerkener og holder maten fersk på en lett og ...

Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien ...