Startside > Produkter > Overtrekkshetter

Overtrekkshetter

Holder maten fersk enkelt og raskt

Toppits® overtrekkshetter med elastisk bånd passer både små og store skåler, fat og tallerkener og holder maten fersk på en lett og smart måte.

Hettene er spesielt bra til buffeer og tapas når du raskt vil kunne servere mat for så å dekke til den igjen for å bruke restene til nye spennende retter!

De er ideele å bruke til å dekke salaten fra buffeen, større fat med grillede godsaker fra sommeren grillkvelder ogmindre skåler med dipp fra helgens filmkveld. Et tips er å bruke hetten når du baker og deigen skal gjæres - hettene gjør det tett og deigen vokser ordentlig.

Overtrekshettene kommer i tre forskjellige størrelser i samme pakke og holder frukt, salat, og mat fersk og god i lang tid.

Frisk salat med jordbær

Fordelene med Toppits® trekk til oppbevaring

 • checkPosen lukker fort og enkelt
 • checkLett og tett når den lukkes
 • checkElastisk bånd
 • checkHolder fast alle materialer
Oppbevar eple i pose

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Innhold
  Format
 • Trekk til oppbevaring
  5 stykker
  1 x Ø 26 cm, 2 x Ø 20 cm, 2 x Ø 14 cm

Mer inspirasjon

Beste oppbevaringen med Toppits® skafferi

Som tilbehør, salat eller i en smoothie – spinat er både sunt og smaker deilig. Med et par tips & triks oppbevarer du den optimalt og har glede av fersk spinat mye lenger.

Relaterte produkter

Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien ...

Plastfolie

Med den praktiske selvklebende plastfolien fra Toppits® kan du enkelt holde maten fersk lenger. Enten om det er frukt, salat eller grønnsaker - den ...