Startside > Oppskrifter > Laksefilet fylt med kremost
print

Laksefilet fylt med kremost

Grillbuffens sunne favortittrett

Den finnes en uendelig variasjon når det kommer til laks. Den fete fisken er ikke bare god - med sitt høye innhold av omega 3 gir den en bra boost. Her kombinerer vi den med getost og mye friske urter - man får jo vann i munn! Stikkordet er vann: Sammenlignet med kjøtt har fisk en vannbasert og mindre muskelstruktur. Derfor tar det kortere tid å grille og det holder at du snur den en gang på hver side for å gjøre den ferdig.

Ingredienser

Før 4 porsjoner

600  g laksefilet
150  g fetaost
2   mellomstore zucchini
1  bunt persille
1   hvitløkfedd
1  tsk malt rose pepper
   dill
   merian
   matolje
Forberedelse
40
Vanskelighet

Anbefalte produkter

Forberedelse

Trinn 1:

Skyll laksefileten og fjern eventuelle bein. Tørk og del i 3-4 deler.

Trinn 2:

Hakk urter og hvitløk fint og bland deretter med den smuldrede fetaosten. Skjær et snitt i midten av laksefileten langs siden og fyll med osten, og pensle deretter med olje.  

Trinn 3:

Skjær squashen i strimler og legg på et ark Toppits® aluminiumsfolie. Legg på en bit laksefilet, og dryss med olja før du lukker det til en pakke.

Trinn 4:

Garner den fylte laksefileten, grill i 10-15 minutter i en lukket grill over middels varme. Smak til med pepper og server sammen med en frisk og syrlig yoghurtsaus. Nam!

Grilles laks med urter og ferskost

Lignende oppskrifter

Rødbetsbrød 16.09.2020

Så fargerik, fyldig og smakrik - perfekt med ost og honning

For mye polenta? Det er ikke mulig. Lag deilig pommes frites av maisretten, så smaker det minst like godt dagen etter.

Knasende, sprø med duften av rosmarin