Tips:
Trenger du ikke hele deigen? Pass på å fryse ned resten slik at neste pizzabaking går på et blunk!
Kjevle ut og form deigen du ikke skal steke til ferdig pizzabunner før du fryser dem ned i Toppits® aluminiumsfolie, så går opptiningen raskere.
Gyllene kantareller
Sensommer eller tidlig høst? En deilig kantarellpizza med sesongens sopp er like god uansett! Sammen med kremet, syrlig crème fraiche og væsterbottenost blir de smørstekte kantarellene til en luksuriøs fredagspizza. Rene smaker, ren nytelse.
25 min (+ 70 min degbakning)
VanskelighetAnbefalte produkter
Trinn 1:
Start med å tilberede pizzadeigen. Smuldre gjæren i en stor bolle og tilsett deretter det lunkne vannet til gjøren løses opp.
Tilsett olje, salt og nesten alt melet, og kna deretter deigen til den er smidig. Dryss over litt mel, dekk bollen med Toppits® plastfolie og la deigen heve i cirka en time.
Trinn 2:
Mens du venter på at deigen skal heve ferdig, kan du forberede toppingen. Rens soppen og stek den på lav varme til all væsken er fordampet. Tilsett deretter smør, salt og pepper.
Skjær løken i tynne ringer.
Trinn 3:
Når deigen er ferdig hevet, ta den opp av bollen og legg den deretter på et stekebrett dekket med Toppits® bakepapir med sklisikker underside. Slik kan du kjevle ut deigen direkte på stekebrettet uten at papiret glir rundt.
Trinn 4:
Fordel crème fraiche over bunnen, ha på den revne osten, de stekte kantarellene og topp med rødløk. Stek i ca. 10-15 minutter. Når pizzaen er ferdigstekt, topp med rosmarin. Nyt!
Trenger du ikke hele deigen? Pass på å fryse ned resten slik at neste pizzabaking går på et blunk!
Kjevle ut og form deigen du ikke skal steke til ferdig pizzabunner før du fryser dem ned i Toppits® aluminiumsfolie, så går opptiningen raskere.
Lignende oppskrifter