Startside > Produkter > Flower Muffins

Flower Muffins

For små og store herligheter

Spis med øynene. Fra søt til mettende, delikat til dekorativt: disse blomsterformede muffinsene vil være høydepunktet på et bord duket med kjærlighet.

Allerede under bakingen er de blomsterformede muffinsene en fryd for både øyet og fantasien. Formene er ikke bare stabile, men også enkle å fylle på.

Etter bakingen serveres muffinsene best i formene - en fryd for både øye og gane!

Egg legges i en bolle

Fordelene med Toppits® Flower muffins

 • checkDekorativ blomsterform
 • checkTåler varme opp til 200°C
 • checkKlistrer seg ikke og fetter trenger ikke inn
 • checkBra stabil form
En kvinne er glad for deilige muffins

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Høyde
  Innhold
  Format
 • Minimuffins
  3 cm
  45 stk
  Ø 4,5 cm
 • Muffins
  4
  36 stykker
  Ø 7 cm

Tips for bruk av muffinsformer 

Lett, luftig muffinsrøre 

Perfekte muffins er lette og luftige. Trikset for å lykkes med en slik røre er å røre den godt. Deretter handler det om å blande sukkeret med de flytende (for eksempel smør eller egg) ingrediensene.

Deretter rører du inne melet. For at røren skal heve godt i de blomsterformede muffinsformene må det et hevemiddel til, for eksempel bakepulver. Det går også bra å bruke natron hvis røren inneholder syre, for eksempel fra frukt eller yoghurt.

Melet og hevemiddelet blandes forsiktig inn slik at fine hvite topper av mel synes i røren. Sørg for å ikke blande ingrediensene for kraftig - da får du tørre og harde muffins. Hvis røren blir for tykk kan du tilsette litt melk. 

For å bake enda bedre muffins er det nå på tide å tilsette eventuelle smak eventuelle smaksforbedrere – bær, sitron eller sjokolade passer perfekt!

Enkel fylling av blomsterformede muffinsformer 

Med et par små knep kan du enkelt forenkle fyllingen av muffinsformene. Mange typer røre er for eksempel praktisk å helle i blomstermuffinsformene ved hjelp av en sauseøse.

Det er litt mer avansert å fylle dem ved hjelp av to skjeer. Den ene skjeen brukes til å porsjonere opp røren, og med den andre strykes overflødig røre vekk, slik at muffinsformene forblir rene.

Toppinger for dessertmuffins 

Dekorering av søte muffins kan være en kunst. Har du ikke tid til omstendelige komposisjoner? Her er en enkel variant som får muffins til å skinne på buffetbordet:

Noen minutter før bakingen er ferdig, tar du ut de blomsterformede muffinsformene fra Toppits® ut av ovnen. Legg en marshmallow på hver muffins, og sett platen tilbake i ovnen. Marshmallowsen smelter raskt fra varmen og legger seg som en enkel, men imponerende og spennende topping oppå muffinsen.

Mer inspirasjon

Nå blir det farge på julebaksten! Med denne enkle oppskriften på melisglasur av rødbetrester og matchapulver blir småkakene dine lekre blikkfang på julebordet.

Bakepapier er mye mer anvendelig enn du tror! Med litt øvelse kan du bruke det til muffinsformer eller klippe det til så det passer akkurat til den runde kakeformen din. Slik gjør du det.

Fryste boller og ferskt brød uten lang gjæring - takket være fryseren

Relaterte produkter

Sprøyteposer

Pynt og varier. Bare fantasien og kreativiteten setter grenser for hvilke mønster du kan lage på dine saftige kaker, søte muffins og deilige ...

Bakepapir, ark

Ta ut ett ark, legg det på ovnsplaten og begynn å bak. Vårt nye bakepapir i ark med sklisikker overflate gjør bakingen lettere. Papiret glir ikke rundt ...