Tidslinje

Fra sandwichpapir til allsidige hjelpere hjemme eller på farten

Kompetense gjennom erfaring. Fra aluminiumsfolie til overtrekkshetter, matlaging til fryseren, tradisjonell kvalitet til en spennende innovasjon. Les mer om historien vår her! genom erfarenhet.

1937

Første steg

Melitta lanserer sandwichpapir. I tillegg til hovedproduktene kaffe og te gjorde vi også spesialiteter til kjøkkenet. Disse inkluderer husholdningspapir og kaffekopper.

Kvinne med det første bakepapiret

1963

Aluminiumsfolie

Lansering av den første aluminiumsfolien fra Melitta®. En omfattende PR-kampanje om alle bruksområdene til det nye produktet

Aluminiumsfolie fra Melitta

1965

Den første plastfolien

Den første plastfolien fra Melitta kom til tyske kjøkken. I USA hadde husholdningsfolier vært trendy lenge, og de praktiske hjelpemidlene ble raskt populære i Europa også. Melittas plastfolie har blitt bedre med tiden og i dag ( nå kjent som Toppits®) en av de mest brukte plastfoliene

Livsmiddel dekket med plastfolie

1967

Fryseposer

Flere og flere private hushold har moderne frysere og fryseposene fra Melitta kommer til rett tid.

Frysepose fra Melitta

1973

Stekeposer

Et nytt produkt på kjøkkenet: stekeposen introduseres og blir noe av en mindre revolusjon. Et oppdatert design for bakepapirsemballasjen: designet i typisk 70-tallsstil

Stekepose fra Melitta

1982

Isbitposer

De første isbitposene lanseres. Hvem trenger vanlige isbiter når du enkelt kan fikse is?

Isbitposer fra Melitta

1985

Beskyttelse mot frysebrenning

Takket være et forsterket ytre lag blir kvaliteten på fryseposen bedre og dermed blir beskyttelsen mot frysebrenning sterkere enn noen gang før

Frysepose med innhold

1988

Fra Melitta® til Toppits®

Melitta har nå mer enn 200 forskjellige produkter fra ulike industrier og merker. De forskjellige merkene er utviklet med klare linjer fra hverandre for å tydeliggjøre de forskjellige områdene. Tiltalende, lett å uttale og minneverdig - kvaliteten på de nye merkene på produktene måtte oppfylle disse kravene. Det er nå merket Toppits® ser dagens lys. Produkter som beskytter og til tilberedning av mat ble tidligere solgt under Melitta. "Toppits® på utsiden, smak på innsiden" I Tyskland ble reklamesangen og slagordet en hit!

Toppits® logo fra 1988

1997

Ziploc® frysepose

Raskt, enkelt, Ziploc®. Første fryseposen med glidlås. Ganske kult - akkurat som på 90-tallet.

Ziploc® frysepose med salat

1999

"Peelingfolie"

Bruken av den nye "peelingfolien" i isbitposene gjør at isbitene blir mye enklere å ta ut.

Isbitpose fra Toppits®

2003

Bakepapir, struktur

Toppits® bakepapir får sin unike struktur

Bakepapir fra Toppits®

2005

Quick-Tops overtrekkshetter

Plastfolie 2.0 ble lansert - ukomplisert og med perfekt passform. Med en elastisk kant gjør overtrekkshettene Quick-Tops det enklere å oppbevare og holde salat, frukt og mat på fat eller i skåler fersk.

Quick-Tops® overtrekkshetter

2010

Muffinsformer

Ingen kaffepause uten muffins, ingen muffins uten former fra Toppits®. Toppits® lanserer de perfekte formene i fine farger og mønster for baking av både lite og stort.

Muffinsformer fra Toppits®

2012

Aluminiumsfolie med vokskakestruktur

Ekstra sterk og holdbar, men så enkel å rive av med hjelp av avrivings-sagen. Dobbelt så bra helt enkelt.

Alufolie med dobbelt vokskakemønster

2015

SafeLoc®

Etter Ziploc® kommer SafeLoc®, en sikker lukking for den moderne fryseposen.

Fryspose med Safeloc® fra Toppits®

2021

Med 35 % resirkulerte ressurser

Våre produkter og emballasje skal bli mer bærekraftige, det er en av våre viktigste visjoner på veien mot det store målet – å bruke utelukkende resirkulerte eller fornybare råstoffer innen 2025. Den første milepelen: En del av plastfoliene i sortimentet vårt produseres med 35 % resirkulerte ressurser.

2022

Med 70 % resirkulerte ressurser

Et videre skritt på veien mot visjonen om å være 100 % sirkulær innen 2025: fordobling av de resirkulerte ressursene som vi bruker til en stor del av produktene våre. Zipper® glidelåsposer, plastfolie, SafeLoc® fryseposer & co. fremstilles fra nå av med 70 % resirkulerte ressurser.