Startside > Om oss

Vi er Toppits®

Små produkter som hjelper deg mye hjemme

Velkommen til proffene for folie og bakepapir. Vår kvalitet, troverdighet og gode driv kombinert med erfaring og fokus på detaljer. Vi har hjulpet millioner av hjem! For oppbevaring,frysing, matlaging og baking - vårt brede sortiment har noe for alle. Hvordan bruker du våre produkter best mulig hjemme? Det kan du finne ut av her!

Alltid på topp

I flere tiår har vi levert freshe ideer og lansert innovative produkter. Produktene våre gjør hverdagen din enklere og hjelper deg å ta vare på maten

Kompetanse gjennom erfaring
Fra den første Melitta® plastfolien til de innovative fryseposene med SafeLoc®. Følg med på en spennende reise gjennom Toppits® historien.
Dine hjelpere i hjemmet
Mer kvalitet i hverdagen: Fra A for aluminiumsfolie til O for overtrekkshetter. Produktene våre finnes ved din side i vått og tørt, og vi hjelper deg med løsninger for å håndtere maten på best mulig måte.
Innovative løsninger av høyeste standard
Vi hjelper deg med de seneste produktene av høyeste kvalitet for frysing , baking, oppbevaring, transport og matlaging. Med våre freshe idéer blir livet ditt litt enklere hver dag

Tidslinje

Fra sandwich papir til allsidige hjelpere i hjemmet og på farten. Bli med på en reise gjennom historien vår!