Startside > Produkter > Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Ekstra bred og sterk - For dine store planer

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien fra Toppits®. Det doble vokskakemønsteret holder den sterke og resistente aluminiumsfolien seg stabil og varmebestandig. I tillegg er det nu laget med 100% resirkulert materiale!!

Den ekstra brede folien er like perfekt på grillen som i ovnen og fryseren. Folien har en bredde på 44 cm slik at du kan dekke hele tallerkener. Ideel om du vil fryse boller som du vil bake dagen etter eller om du arrangerer en grillkveld hvor store tallerkener med grillmat må tildekkes for å holde seg varmt. Folien passer like bra i ditt private hus som på restauranger og skoler.

Nygrillet kjøttspyd

Fordelene med Toppits® aluminiumsfolie XL

 • checkMed dobbelt voks kakemønster
 • checkSlitesterk og formbar
 • checkLaget med 100 % resirkulert materiale
 • checkTåler varme bra
 • checkDobbel avrivings-sag for enkel avriving
 • checkPerfekt til matlaging, baking, grilling og frysing
 • check100% resirkulerbar
Familie griller i hagen

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Lengde
  Bredde
 • Aluminiumsfolie ekstra bred
  10 m
  44 cm

Tips for bruk av Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Nu med 100% resirkulert aluminium

Toppits® resirkulerbar aluminiumsfolie fremstilles med 100% høyverdig aluminiumskrap fra industrien. Reststoffer gjenvinnes fra industrien med en spesiell metode, og av dette produseres for eksempel Toppits® resirkulerbar aluminiumsfolie i garantert Toppits® kvalitet slik du kjenner den. Bruken av resirkulert aluminium ved fremstillingen av Toppits® aluminiumsfolie er mindre energiintensiv, da den i forhold til produksjonen av vanlig aluminiumsfolie bruker bare 5% av energien. Etter bruk er aluminiumsfolie fullstendig resirkulerbar. Dermed er vi kommet enda et skritt nærmere målet å holde produktene våre innenfor et kretsløp og dermed skåne ressursene. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle produktene våre, selvsagt nå som før i kjent og kjær Toppits® kvalitet.

Tenk på: Aluminiumsfolie er ikke egnet for å dekke mat i metallbeholdere. Aluminiumsfolie må ikke komme i kontakt med sure eller salte matvarer da folien kan løses opp. Bruk ikke i mikrobølgeovn.

Mer inspirasjon

Som tilbehør, salat eller i en smoothie – spinat er både sunt og smaker deilig. Med et par tips & triks oppbevarer du den optimalt og har glede av fersk spinat mye lenger.

Også nøtter kan du fryse ned for å forlenge holdbarheten. Her finner du alle tips for å fryse ned forskjellige typer nøtter så de holder seg lenger.

Når tofu fryses, holder den ikke bare lenger, den er også lettere å marinere. Slik gjør du det

Relaterte produkter

Overtrekkshetter

Toppits® overtrekkshetter med elastisk bånd passer både små og store skåler, fat og tallerkener og holder maten fersk på en lett og ...

Plastfolie

Med den praktiske selvklebende plastfolien fra Toppits® kan du enkelt holde maten fersk lenger. Enten om det er frukt, salat eller grønnsaker - den ...

Aluminiumsfolie

Med Toppits® aluminiumsfolie blir smakene og næringstoffene i maten effektivt beskyttet. Takket være det doble vokskakemønsteret og den spesielle ...