Startside > Produkter > Sprøyteposer

Sprøyteposer

For kreative mønster og dekorasjoner

Pynt og varier. Bare fantasien og kreativiteten setter grenser for hvilke mønster du kan lage på dine saftige kaker, søte muffins og deilige jordbærkaker.

Med Toppits® sprøyteposer får du tre gjenbrukbare dekorative munnstykker med forskjellige former slik at du kan mønster og frosting etter det du baker.

Våre sprøyteposer fungerer like bra til krem, potetmos som til marengs på bakepapir som skal inn i ovnen.

Fersk deig eltes

Fordelene med Toppits® sprøyteposer

  • checkHygienisk
  • check3 gjenbrukbare munnstykker
  • checkEnkel håndtering
En kvinne er glad for deilige muffins

Pakkestørrelser

  • Betegnelse
    Innhold
  • Sprøyteposer
    10 poser, 3 munnstykker

Tips for bruk av Toppits® sprøyteposer

For fine dekorasjoner der det trenges en tynnere glasur (for eksempel når du baker pepperkakehus og skal strø med sukker) kan du klippe av en liten bit av posens topp og bruke den uten munnstykke. Eller, bruk en av de tre munstykken for å bake deilige marengs.

Det er også glimrende å bruke sprøyteposer når du lager kjøttboller. Forbered deigen, legg et bakepapir på et stekebrett, og fyll posen med kjøttbolledeigen. Klipp deretter av den spisse enden på posen slik at du kan sprøyte ut kjøttboller på bakepapiret. Sørg for å trykk ned mot papiret slik at kjøttbollene ikke blir for porøse og faller fra hverandre. Når du har fylt et brett, er det bare å bake kjøttbollene i ovnen. Lukt- og sølefritt!

Mer inspirasjon

Fryste boller og ferskt brød uten lang gjæring - takket være fryseren

Bakepapier er mye mer anvendelig enn du tror! Med litt øvelse kan du bruke det til muffinsformer eller klippe det til så det passer akkurat til den runde kakeformen din. Slik gjør du det.

Nå blir det farge på julebaksten! Med denne enkle oppskriften på melisglasur av rødbetrester og matchapulver blir småkakene dine lekre blikkfang på julebordet.

Relaterte produkter

Bakepapir, ark

Ta ut ett ark, legg det på ovnsplaten og begynn å bak. Vårt nye bakepapir i ark med sklisikker overflate gjør bakingen lettere. Papiret glir ikke rundt ...

Flower Muffins

Spis med øynene. Fra søt til mettende, delikat til dekorativt: disse blomsterformede muffinsene vil være høydepunktet på et bord duket med ...