Startside > Produkter > Ovn-, grill- og frysefolie

Ovn-, grill- og frysefolie

Ekstra bred og sterk - For dine store planer

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien fra Toppits®. Det doble vokskakemønsteret holder den sterke og resistente aluminiumsfolien seg stabil og varmebestandig. I tillegg er det laget av 98% resirkulert materiale!!

Den ekstra brede folien er like perfekt på grillen som i ovnen og fryseren. Folien har en bredde på 44 cm slik at du kan dekke hele tallerkener. Ideel om du vil fryse boller som du vil bake dagen etter eller om du arrangerer en grillkveld hvor store tallerkener med grillmat må tildekkes for å holde seg varmt. Folien passer like bra i ditt private hus som på restauranger og skoler.

Nygrillet kjøttspyd

Fordelene med Toppits® aluminiumsfolie XL

 • checkMed dobbelt voks kakemønster
 • checkSlitesterk og formbar
 • checkLaget av 98 % resirkulert materiale
 • checkTåler varme bra
 • checkDobbel avrivings-sag for enkel avriving
 • checkPerfekt til matlaging, baking, grilling og frysing
 • check100 & resirkulerbar
Familie griller i hagen

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Lengde
  Bredde
 • Aluminiumsfolie ekstra bred
  10 m
  44 cm

Tips for bruk av Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Toppits® nye ovn-, grill- og frysefolie produseres av 98 % resirkulert aluminium – folie som kommer fra utvalgt høykvalitets industriavfall. Bruken av den resirkulerte aluminiumen bidrar til en mindre energikrevende produksjonsprosess sammenlignet med tidligere – kun 5% av energibehovet kreves!

Tenk på: Aluminiumsfolie er ikke egnet for å dekke mat i metallbeholdere. Aluminiumsfolie må ikke komme i kontakt med sure eller salte matvarer da folien kan løses opp. Bruk ikke i mikrobølgeovn.

Mer inspirasjon

Beste oppbevaringen med Toppits® skafferi

Fryste boller og ferskt brød uten lang gjæring - takket være fryseren

Som tilbehør, salat eller i en smoothie – spinat er både sunt og smaker deilig. Med et par tips & triks oppbevarer du den optimalt og har glede av fersk spinat mye lenger.

Relaterte produkter

Overtrekkshetter

Toppits® overtrekkshetter med elastisk bånd passer både små og store skåler, fat og tallerkener og holder maten fersk på en lett og ...

Plastfolie

Med den praktiske selvklebende plastfolien fra Toppits® kan du enkelt holde maten fersk lenger. Enten om det er frukt, salat eller grønnsaker - den ...

Aluminiumsfolie

Med Toppits® aluminiumsfolie blir smakene og næringstoffene i maten effektivt beskyttet. Takket være det doble vokskakemønsteret og den spesielle ...