Startside > Oppskrifter > Grillede bananbåter
print

Grillede bananbåter

Søtt, varmt og veldig godt!

Når laksen grilles og kjøttet spises mette og fornøyde, men kanskje sugen på noe søtt. Kullet er fortsatt varmt så hvorfor ikke gjøre desserten på grillen? Denne super enkle klassikeren lager seg selv og går hjem uansett alder. Du lager den enkelt med ingredienser du oftest har hjemme. Sørg for å bruke bananer som har fått en brun flekk!

Ingredienser

Før 3 porsjoner

3   bananer
1  dl kremost
3   Sjokoladekjeks
½  dl Revet kokos
1  dl Peanuttsmør
4   kjeks
1  msk peanutt
1  msk rista hasselnøtter
   mynteblader
Forberedelse
25
Vanskelighet

Anbefalte produkter

Forberedelse

Forberedelser

Legg et ark aluminiumsfolie fra Toppits® (vår Ovn- grill- og frysefolie passer spesielt bra til dette) på en flat overflate og legg på bananen. Pass på å ta av skallet på oversiden – det er her du legger all herlig sjokolade og annet godt. Når du har lagt på fyllet, lager du en pakke av folien slik at bananen grilles til kremet perfeksjon.

Kremost- og peanøttsmørtopping

Grill bananene i cirka 5-10 minutter i Toppits® aluminumsfolie og fyll med kremost, sjokolade og revet kokos eller med peanøttsmør, kjeks og nøtter.

Sjokoladetopping

Fyll bananen til bredden med sjokoladebiter, grill i 5-10 minutter og topp med mynteblad og ristede hasselnøtter. Lag en luksusvariant med en ordentlig kule vaniljeis ved siden av.

Grillet banan i aluminiumsfolie med sjokolade, hasselnøtter og vaniljeis

Lignende oppskrifter

Saftig med fersk rosmarin

Grønnsaks-bowl 25.07.2020

Vegetarisk, fargerik og fresh bowl med ovnsbakte grønnsaker

Rødbetshummus 17.09.2020

Sunn, kremet, vegetarisk kikertsrøre