Merke Toppits®

Utviklingen de siste årene

Begynnelsen
1937 bringer Melitta  sitt første produkt i segmentet husholdningsfolie og -papir på markedet med smørpapiret. Ved siden av kaffe og te skulle forbrukerne tilbys et utvalgt sortiment av kjøkkenartikler, som senere ble utvidet med produkter som kjøkkenpapir og termokanner.

Første oppbevaringsfolie
1965 utviklet Melitta sin første oppbevaringsfolie. Husholdningsfolie er en trend fra USA, som snart skulle etablere seg i Europa som praktisk hjelp på kjøkkenet. I de påfølgende årene blir oppbevaringsfolie fra Melittahuset stadig forbedret, og er inntil i dag et av de mest populære produktene innen segmentet hosholdningsfolier.

Fra Melitta til Toppits®
Inntil 1988 tilbys mer en 200 ulike produkter fra forskjellige segmenter under merket Melitta. For å skille de enkelte produktområdene bedre fra hverandre  skal nye merker framskaffes.

Sympatisk og lett å legge merke til - det er opprinnelsen til merkenavnet Toppits®, som produkter for oppbevaring og tilberedning av næringsmidler fra da av skulle distribueres under.

Cofresco oppstår
1996 blir Cofresco Frischhalteprodukte GmbH & Co. KG grunnlagt som fellesforetak av Melitta og det amerikanske konsernet S.C. Johnson & Son Inc. Fra 2014 tilhører det som hundre prosents datterselskap til foretaksgruppen Melitta.

Cofresco tilbyr med sine mange merker produkter for optimal oppbevaring og tilberedning av næringsmidler og for ansvarsfull avfallshåndtering. Mer enn 80 millioner husholdninger i Europa benytter og setter pris på den ekstra verdien disse produktene har.

Toppits® i dag
Merket Toppits® tilbyr i dag et omfangsrikt sortiment av praktiske produkter for å holde friske, oppbevare, nedfryse, tilberede, bake og transportere matvarer.

I den sammenheng står navnet Toppits® den gang som nå for kvalitet, pålitelighet og innovasjon.

Er du nysgjerrig på Toppits®?

På vår nettside finner du ytterligere informasjon om våre produkter, praktiske tips og mye mer.

Små detaljer – Stor hjelp. Toppits®

Små detaljer – Stor hjelp. Toppits®

Toppits® Produkter

© Copyright 2016 | Cofresco merkeregistrerings-referanse: ® Registered trademark of a company of the Melitta Group  |  Cofresco Frischhalteprodukte GmbH & Co. KG