Bak enklere med bakepapir i ark fra Toppits

Fordelene med Toppits® bakepapir i ark

 • checkFett trenger ikke inn
 • checkStruktuen med antistick overflaten hindrer bakverket fra å sitte fast
 • checkIndividuelt avtakbare ark
 • checkKan brukes på begge sider
 • checkOvnen holder seg ren
 • checkUblekt og komposterbart bakepapir fra bærekraftig skogbruk
Bak kaker med bakepapir i ark fra Toppits

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Innhold
  Format
 • Bakepapir, ark
  20 ark
  42 x 38 cm

Tips for bruk av bakepapir i ark

Kle ulike former med bakepapir

Hvis du vil unngå unødvendig og overflødig fett, kan det være litt av en utfordring å kle bakeformer med ulik form og størrelse med bakepapir. Papiret krøller seg fort og dine kaker og terter kan få stygge kanter og sprekker. Det hjelper likevel med noen små knep:

Ta ett ark bakepapir og plasser den på bunnen av formen, og skjær deretter til arket utfra den runde eller firkantede formen. Hvis du fukter bunnen av formen med noen dråper vann får bakepapiret enda bedre grep, og det blir enklere å klippe til overflaten for formens bunn.

En annen måte er å fukte formens innside litt. Deretter klipper du vekk overflødig materiale av arket i rette strimler, som tilsvarer høyden på bakeformen. Med disse separate strimlene fra bakepapiret kan du enkelt dekke innsiden av formen.

Bakepapir i ark for smørbrødgrillen

Toppits® bakepapir kan også brukes til å kle innsiden av smørbrødgrillen. Her bretter du bakepapiret, og smørbrødene plasseres mellom lagene. I smørbrødgrillen dekkes både topp- og bunnoverflatene av papiret.

Varmen fordeles mer skånsomt og jevnere og du slipper overflødig fett på brødet. Resultatet blir en fint brunet og herlig sprø overflate.

En stor og praktisk fordel er dessuten at du slipper rester, for eksempel av fastbrent ost, i smørbrødgrillen. Det gjør nytelsen enda mer bekymringsfri – akkurat slik det skal være.

Mer inspirasjon

Beste oppbevaringen med Toppits® skafferi

Nå blir det farge på julebaksten! Med denne enkle oppskriften på melisglasur av rødbetrester og matchapulver blir småkakene dine lekre blikkfang på julebordet.

Bakepapier er mye mer anvendelig enn du tror! Med litt øvelse kan du bruke det til muffinsformer eller klippe det til så det passer akkurat til den runde kakeformen din. Slik gjør du det.

Relaterte produkter

Sprøyteposer

Pynt og varier. Bare fantasien og kreativiteten setter grenser for hvilke mønster du kan lage på dine saftige kaker, søte muffins og deilige ...

Bakepapir, ark

Ta ut ett ark, legg det på ovnsplaten og begynn å bak. Vårt nye bakepapir i ark med sklisikker overflate gjør bakingen lettere. Papiret glir ikke rundt ...

Flower Muffins

Spis med øynene. Fra søt til mettende, delikat til dekorativt: disse blomsterformede muffinsene vil være høydepunktet på et bord duket med ...

Ovn-, grill- og frysefolie

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien ...