Startside > Produkter > Aluminiumsfolie

Aluminiumsfolie

Ekstra sterk, enkel å rive av

Med Toppits® aluminiumsfolie blir smakene og næringstoffene i maten effektivt beskyttet. Takket være det doble vokskakemønsteret og den spesielle legeringen er aluminiumsfolien ekstra sterk og varmebestandig.

Det er enkelt å rive av ark og folien er perfekt å bruke når du skal steke, grille eller fryse inn mat og matrester. Den ergonomiske emballasjen og den unike Easy-cut funksjonen med den spesialformede sagen gjør emballasjen den veldig lett å håndtere!

100% resirkulerbar aluminium

Toppits® resirkulerbar aluminiumsfolie fremstilles med høykvalitets aluminium og andre tilsetningsstoffer for å få den beste Toppits® kvaliteten. Etter bruk er aluminiumsfolie fullstendig resirkulerbar. Dermed er vi kommet enda et skritt nærmere målet å holde produktene våre innenfor et kretsløp og dermed skåne ressursene. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle produktene våre, selvsagt nå som før i kjent og kjær Toppits® kvalitet.

Bakt potet med aluminiumsfolie

Fordelene med Toppits® aluminiumsfolie

 • checkEkstra slitesterk og formbar aluminiumsfolie med dobbelt voks kakemønster
 • check100% resirkulerbar
 • checkTåler høy varme
 • checkPerfekt til matlaging, baking, grilling mat oppbevaring eller frysing
 • checkErgonomisk emballasje med den unikt formede avrivings-sagen
Aluminiumsfolie kan brukes i alle typer matlaging

Pakkestørrelser

 • Betegnelse
  Lengde
  Bredde
 • Aluminiumsfolie
  10 m
  30 cm
 • Ovn, grill og frysefolie (aluminiumsfolie XL)
  10 m
  44 cm

Tips for bruk av aluminiumsfolie

Grill og hold matvarer ferske med aluminiumsfolie

Takket være sin spesielle overflatestruktur og varmebestandighet er Toppits® aluminiumsfolie en glimrende følgesvenn på kjøkkenet og selvsagt perfekt for grilling.

Fisk, kjøtt og grillede grønnsaker kan enkelt pakkes inn og tilberedes i aluminiumsfolie. Grillen beskyttes mot dryppende fett, og du får ikke bare sunnere mat, men du sparer også tid når det kommer til den viktige men kjedelige rengjøringen. 

Er du en ordentlig kjøttelsker og vil ha aromaer? Da har vi et topptips for deg: lag kyllingen i en pakke av Toppits® aluminiumsfolie, og du får et skikkelig saftig resultat der smakene virkelig kommer til sin rett. Det fungerer like bra med poteter, fisk og kylling!

Toppits® har til og med en XL-variant av aluminiumsfolien: den ekstra brede ovn- grill- og frysefolien på 44 cm som er perfekt for å dekke store stekebrett og fat. Den passer dessuten like bra på grillen som i ovnen eller fryseren.

Praktisk kjøkkenredskap for hverdagen 

Toppits® aluminiumsfolie ikke bare bra for matlaging, baking og oppbevaring. Aluminiumsfolien er også en førsteklasses hjelp for kjøkkenrengjøring. Bruk folien som en praktisk beskyttelse nederst i ovnen og sørg for at ovnen alltid er ren!

Aluminiumsfolien kan også brukes ved rengjøring av overflater ettersom overflatestrukturen passer perfekt for å løsne fastbrente matrester. Rengjør den skitne grillristen lynkjapt med restene fra din Toppits®-aluminiumsfolie, så er du allerede klar til neste grillkveld.

Flere råd for bruk

Husk: aluminiumsfolie er ikke egnet for å dekke mat i metallformer fordi kontakt med sure eller salte matvarer gjør at folien kan løses opp. Bruk heller ikke folien i mikrobølgeovn.

Mer inspirasjon

Som tilbehør, salat eller i en smoothie – spinat er både sunt og smaker deilig. Med et par tips & triks oppbevarer du den optimalt og har glede av fersk spinat mye lenger.

Beste oppbevaringen med Toppits® skafferi

Relaterte produkter

Overtrekkshetter

Toppits® overtrekkshetter med elastisk bånd passer både små og store skåler, fat og tallerkener og holder maten fersk på en lett og ...

Plastfolie

Med den praktiske selvklebende plastfolien fra Toppits® kan du enkelt holde maten fersk lenger. Enten om det er frukt, salat eller grønnsaker - den ...

Toppits® ovn-, grill- og frysefolie

Med ett trekk kan du enkelt og trygt dekke alt fra store plater, bakeplater til beholdere med den formbare ovn, grill og frysefolien ...